Organisatie advies

Het organiseren van feesten, bijeenkomsten en evenementen kan complex zijn. Het maken van een plan van aanpak kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn waar men tegen opziet. Door onervarenheid weet men vaak niet waar te beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. Heb ik een vergunning nodig? Hoe regel ik parkeergelegenheid? Wat zijn de veiligheidseisen? Hoe zit het met de sanitaire voorzieningen?  Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken waarmee men kan worstelen.

Om U hiermee van deinst te zijn heeft ons bedrijf de Organisatieadvies service. Vanaf het eerste moment van uw plannen kunnen wij u van dienst zijn om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. We kunnen met u meedenken over de opzet en vormgeving. Daarnaast kunnen wij vanuit onze kennis en ervaring u adviseren over vergunningen, veiligheid en wat verder nodig is voor uw feest bijeenkomst of evenement, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij onze advisering staan uw wensen centraal. Na overleg met u zal een passend advies worden opgesteld. De reikwijdte van het advies zal strekken vanaf de start van het voortraject tot de afsluiting van uw feest, bijeenkomst of evenement. In voorkomende gevallen zal het advies ook betrekking kunnen hebben op derden (bv. de gemeente).

Bent u van plan een feest, bijeenkomst of evenement te houden schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons op het juiste adres. Neem zo vroeg mogelijk contact met ons op zodat we het één en ander kunnen bespreken. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave.