Feesten & partijen

De variatie in aard en omvang van de feesten, bijeenkomsten en partijen waar wij onze medewerking aan kunnen verlenen is zeer groot. We zouden daar hier een opsomming van kunnen geven Dit zou een lange lijst worden, waarbij het risico bestaat dat hetgeen u wilt organiseren net niet in die lijst voor komt. Wij vinden het belangrijker te vermelden dat het niet uitmaakt welk feest, bijeenkomst of evenement u wilt organiseren. Uw vraag is onze uitdaging!

We hebben alles in huis om uw feest, bijeenkomst of evenement tot een succes te maken. Het plannen, organiseren en managen van uw feest, bijeenkomst of evenement kunt u met en gerust hart aan ons overlaten. Zo kunnen wij meedenken met het concretiseren van uw plannen en het afstemmen van uw behoefte met de mogelijkheden van de locatie. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met alles rekening te houden. Mogelijk zelfs met zaken waar u nog niet aan gedacht hebt.
Meer hierover vindt u op: Partymanager en Organisatieadvies

Daarnaast leveren wij ook alle benodigdheden. u kunt de producten die nodig zijn voor uw feest, bijeenkomst of evenement online bestellen uit onze catalogus: www.partyverhuurdekker.nl Mocht u een artikel zoeken dat u niet kunt vinden neem dan altijd telefonisch contact met ons op. Het kan zijn dat we het wel op voorraad hebben maar nog niet in de catalogus hebben verwerkt.

Daarnaast hebben wij een groot netwerk waar vanuit we hetgeen u nodigt hebt ongetwijfeld voor u kunnen regelen. u kunt er op vertrouwen dat wij gebruik maken van degelijke materialen. Een belangrijk onderdeel van uw feest, bijeenkomst of evenement is de locatie. Naast dat de sfeer en de ambiance, kan ook de ligging van de locatie bepalend zijn. Zo kan u het belangrijk vinden om het feest, bijenkomst of evenement dicht bij huis te houden. Dit kan in en bestaand onderkomen maar het kan ook nodig zijn op een locatie bijvoorbeeld een tent te bouwen.

De mogelijkheden voor tenten zijn groot. Wij beschikken over diverse tenten, maar werken ook samen met professionele tentenbouwers. Regelmatig moeten locaties worden aangepast om het plaatsen van een tent mogelijk te maken. Ook dit is voor ons geen probleem.

Tenslotte kunt u bij ons ook personeel inhuren voor bijvoorbeeld de bediening of het afwassen. U kunt op ons deskundig personeel rekenen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van het inhuren van personeel zie Personeel verhuur